Η Μακ Ξυλ ιδρύθηκε το 1980 και ασχολείται με την κατασκευή επίπλων ξενοδοχειακού, επαγγελματικού εξοπλισμού και κατοικίας.

Δημιουργούμε μοντέρνες και έξυπνες λύσεις για τον κάθε χώρο , συμπληρώνοντας με στρώματα ελληνικής κατασκευής & εισαγωγής καθώς και υπέροχα λευκά είδη.

Έχοντας πολύχρονη πείρα, επενδύσαμε σε νέες τεχνολογίες έτσι ώστε να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε για τον ξενοδόχο, ποιοτικά έπιπλα που προσαρμόζονται και ανταποκρίνονται στις ανάγκες του, με καινοτόμα σχέδια και πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον.

Το εργοστάσιο της Μακ Ξυλ εδρεύει στην Κατερίνη και καλύπτει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη: του ιδιώτη, του διακοσμητή, του αρχιτέκτονα, των κατασκευαστών και των τεχνικών εταιρειών.

Ξενοδόχοι σε όλη την χώρα, εμπιστεύονται τις επιπλο-δημιουργίες της Μακ Ξυλ, αφού επιλέγουμε πάντα τα καλύτερα υλικά για τα έπιπλα που καλύπτουν τις ανάγκες του χώρου σας.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Μακ Ξυλ, φροντίζουν με αφοσίωση το σχεδιασμό, την κατασκευή και την παρουσίαση των επίπλων μας, με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιήσουμε κάθε αισθητική και λειτουργική ανάγκη σας.

Με γνώμονα την εγγυημένη ποιότητα σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα σχέδια επίπλων μας είμαστε από τις δυναμικές παρουσίες στο χώρο του Ελληνικού επίπλου.

Μελέτη Χώρου

Το σημαντικότερο μέρος κατά την αγορά επίπλων για τον επαγγελματικό ή οικιακό σας χώρο, είναι η σωστές διαστάσεις των επίπλων που θα επιλέξετε.
Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την μελέτη χώρου χωρίς επιπλέον χρέωση.

Σχεδιασμός Επίπλου

Όλα μας τα έπιπλα είναι Ελληνικής Κατασκευής και πλήρως διαμορφώσιμα.
Επιπλέον μπορείτε να μας δώσετε το σχέδιο για το έπιπλο που επιθυμείτε και εμείς να το κατασκευάσουμε.

Άμεση Παράδοση

Άμεση παράδοση στον επαγγελματικό σας χώρο ή στην οικία σας, στους χρόνους που έχουμε συμφωνήσει. Η τοποθέτηση γίνεται από το εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Εξυπηρέτηση Πελατών

Μπορείτε να επικοινώνησετε μαζί μας είτε μέσω Τηλεφώνου: 23510 32594 και Κινητό: 6977 629 322 είτε μέσω Email: info@mak-xyl.gr και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Προϊόντα

“Έπιπλο” μια τόσο απλή και συνάμα σύνθετη λέξη που πίσω της κρύβει όλη την παραδοσιακή τέχνη αιώνων, το μεράκι των ανθρώπων που με κέφι και πολυετή πείρα δημιουργούν αριστουργήματα, την σύγχρονη τεχνολογία που μας βοηθάει στην άριστη ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design που τα κάνει πρακτικά, καλαίσθητα και πραγματικά έργα τέχνης.

Το έπιπλο βάση ορισμού, είναι κάτι που μας διευκολύνει στην καθημερινή μας ζωή αλλά και ταυτόχρονα ικανοποιεί τις αισθήσεις μας. Έτσι λειτουργούμε και σχεδιάζουμε τα έπιπλά μας.

Εγγύηση

Όλα τα έπιπλα της εταιρείας μας συνοδεύονται από γραπτή πολυετή εργοστασιακή εγγύηση για την ποιότητα κατασκευής και την αντοχή στη χρήση και τον χρόνο.